Ugrás a Tartalomhoz »

Hívjon minket: +36 30 631 7811 | Hétköznap 09:00-től 16:00-ig
email: shop@galeriamester.hu
A szállítási díj értéktől függetlenül csak 1 990 Ft.

A bevásárlókosara üres
 • A web áruház működése:

  Böngészés:

  Önnek nem kell regisztrálnia magát/cégét ahhoz, hogy termékeinket megtekinthesse, bővebb információt kaphasson róluk, illetve, hogy az árakról tájékozódhasson.

  Az áruház felépítése többszintű:

  • Főkategória (pl. Képfüggesztő rendszer)
  • Alkategóriák (pl. Képfüggesztő rendszer/ Mini sín képfüggesztő rendszer/Fehér)
  • Termékek (pl. Mini sín képfüggesztő rendszer fehér sín 200 cm)
  • Érdemes gyakran benéznie áruházunkban, hiszen kedvező akciókkal, újdonságokkal várjuk. Amennyiben ekkor adja le rendelését, jelentős kedvezménnyel juthat hozzá egy-egy termékhez.

   Keresés:

  Lehetősége van akár szótöredék alapján is keresni oldalunkon, ha nem találja a terméket. A keresés menüpont találatot jelez, ha az adott szó, vagy szótöredék előfordul a termék nevében, leírásában, vagy cikkszámában.

   Bejelentkezés:

  Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.

  Regisztráció:

  Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A regisztrációt a menüpontra kattintva teheti meg. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Itt hívnánk fel a figyelmét arra, hogy olyan telefonszámot adjon meg, amelyen munkanapokon 8-16h között vissza tudjuk igazolni megrendelését.

  Rendelés:

  A web áruházban a minimális megrendelés összege bruttó 3 000,- Ft. Regisztrált felhasználóink a kosár gombra kattintva tehetik bele a kiválasztott terméket/termékeket a rendelési listájukba. Amennyiben több terméket nem kíván rendelni, a rendelés feladásakor tovább léphet a szállítási és fizetési feltételekhez. Minden felhasználó, aki rendelést ad fel áruházunkon keresztül, elfogadja az üzletszabályzatot és az általános szerződési feltételeket, melyet a rendelés feladásával kötelező érvényűnek tekint magára nézve.

  A kosár tartalma:

  Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.
  Egy terméket így tud kiválasztani: beírja a megrendelni kívánt termék mennyiségét és rákattint a mennyiség mellett lévő KOSÁRBA RAK gombra. Természetesen több terméknél is rákattinthat a gombra, a kiválasztott termékek az Ön virtuális kosarában gyűlnek. A fejlécben található KOSARAM gombra kattintva bármikor megtekintheti, hogy eddig mit rakott a kosarába, és ezek a termékek mennyibe kerülnek. A KOSÁR ÜRÍTÉSE gombra való kattintással az összes terméket törölheti, amit addig bele helyezett. A törölni kívánt terméket a sor végén lévő ELTÁVOLÍT ikonnal veheti ki a kosárból. Bármikor, a KOSARAMBÓL az ELEM ELTÁVOLÍTÁSÁVAL ( X ) törölheti a kívánt terméket. A program természetesen ekkor újraszámolja a tételeket és a fizetendő végösszeget is. A termékek melletti négyzetben tudja meghatározni, hogy az adott termékből hány darabot kíván megvásárolni. Az összeg újraszámolásához kattintson a BEVÁSÁRLÓKOSÁR FRISSÍTÉSE, PÉNZTÁR gombra.

   Megrendelés:

  Raktáron lévő termékeknél 1-2 munkanap. Rendelhető termékek esetén a szállítási határidő jóval hosszabb, és minimális rendelési összeg bruttó 50 000 Ft.

   Ellenőrzés:

  Kérjük, mielőtt elküldi a megrendelését, ellenőrizze azt még egyszer. Ezek pontatlanságáért felelőséget nem vállal a Galériamester Kft. A KOSARAM menüpontra kattintva visszatérhet a kiválasztott termékekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, a TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. Az árucikkek mellett található fotók saját szellemi termékek, de minden esetben egyedi jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolás követően lép érvénybe!

  Nagy tételben vásárlás:

  Amennyiben nagy tételben van szükség valamely termékünkre, speciális ajánlatért hívja Pomázi ügyfélszolgálatunkat a +36 30 631 7811-es telefonszámon hétfőtől-péntekig 8:00-16:00-ig, vagy írjon a shop@galeriamester.hu e-mail címre.

  Viszonteladóknak:

  Amennyiben cége viszonteladói partnerünk szeretne lenni, van rá lehetőség. További információkért és a felételekért érdeklődjön kollégánknál a +36 30 631 7811-s telefonszámon vagy a shop@galeriamester.hu e-mail címen. Ha viszonteladó partnerünkként szeretne vásárolni a web áruházban megtalálható termékeink közül, jelezze regisztrációjánál, és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Engedélyezése legkésőbb a regisztrációt követő 3. munkanapon belül megtörténik.