Ugrás a Tartalomhoz »

Hívjon minket: +36 30 631 7811 | Hétköznap 09:00-től 16:00-ig
email: shop@galeriamester.hu
A szállítási díj értéktől függetlenül csak 1 990 Ft.

A bevásárlókosara üres

Szállítási és fizetési módok:

A termékszámlát vagy a szállítólevelet a Galériamester Kft. állítja ki. Számla vagy szállítólevél hiányában sose vegyen át tőlünk érkező csomagot, cégünk minden kiszállított termék mellé termékszámlát állít ki!

Eladó adatai:
Név: Galériamester Kft.
Telephely: 2013 Pomáz, Ipartelep
Tel: +36 30 631 7811
E-mail: shop@galeriamester.hu
Pénzforgalmi jelzőszáma: 10103874-17643300-01003008
Adószáma: 13306595-2-13

A szállítási díj értéktől függetlenül csak bruttó 1 990 Ft. Utánvét esetén az utánvét díja bruttó 500 Ft. A várható átvételi időpont 1-2 munkanap, de minden egyes megrendelést telefonon visszaigazolunk és egyeztetünk Önnel a várható szállítási időre vonatkozóan.

Az átvételi időpontok raktáron lévő termékekre vonatkoznak. Amennyiben a rendelt termék nincs raktáron, a telefonos visszaigazoláskor kollégánk tájékoztatja a várható átvételi időpontról.

Megrendelése elküldésekor a következő szállítási és fizetési módok közül választhat:

- Személyes átvétel az ügyfélszolgálaton - fizetés készpénzzel:

Az ügyfélszolgálaton történő átvétel előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, minden esetben a telefonos visszaigazolást követően.

Amennyiben ezt az átvételi módot választja, az áru átvételére a megrendelés visszaigazolását követő 1-3 munkanapon belül van lehetősége, ügyfélszolgálatunk minden esetben megadja telefonon az átvétel pontos időpontját.

Ügyfélszolgálat nyitva tartása: hétfő-péntek 9:00-16:00

- Futárszolgálat - fizetés utánvéttel:

A csomagot a Royal Sprint Futárszolgálat szállítja.

- Előre történő utalással

A Galériamester Kft. kiállítja a vásárlás összegéről szóló számlát, melyet kézbesít Önnek. Ezáltal a megrendelt terméket előre átutalással is tudja rendezni.

Szállítási költségek:

A szállítási díj értéktől függetlenül csak bruttó 1 990 Ft. Utánvét esetén az utánvét díja bruttó 500 Ft. A megrendelés visszaigazolását követő max. 5 munkanapon belül átvehető a csomag a futártól. Ügyfélszolgálatunk minden esetben leegyezteti Önnel az átvétel pontos időpontját!

Az általunk kiállított számlán a szállítási és utánvét költsége már szerepel. A számla ellenértékét a futárnak kell készpénzben kifizetnie. A Royal Sprint semmilyen egyéb költséget nem számít fel Önnek.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

Amennyiben bármely okból a rendelésével nem egyezik a kapott termék, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, az esetleges problémák elkerülése végett. Telefon: +36 30 631 7811 Galériamester Kft.

A futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között kézbesíti a csomagokat. Ha a futár nem találja a megrenelőt a megadott címen, értesítést hagy, és egyeztethetnek egy új időpontot. Kézbesíthetetlenség esetén a futárszolgálat a címzettel szemben jogi eljárást kezdeményezhet, a szállítási költség megtérítése címén, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot!