Ugrás a Tartalomhoz »

Hívjon minket: +36 30 631 7811 | Hétköznap 09:00-től 16:00-ig
email: shop@galeriamester.hu
A szállítási díj értéktől függetlenül csak 1 990 Ft.

A bevásárlókosara üres


Vásárlási tudnivalók

Ügyfélszolgálat:

A megrendelések feldolgozása és postázása munkanapokon történik, hétvégén és munkaszüneti napokon az ügyfélszolgálat szünetel (természetesen rendelését ekkor is feladhatja, de feldolgozására leghamarabb az első munkanap délelőttjén kerül sor) Személyes átvételre is csak az ügyfélszolgálat nyitvatartási idejében van lehetőség, de ekkor is szükség van rendelése telefonos visszaigazolására, és átvételi időpont egyeztetésére.

Ügyfélszolgálat címe: 2013 Pomáz, Ipartelep
Telefon: +36 30 631 7811
E-mail: shop@galeriamester.hu
Ügyfélszolgálat nyitva tartása: hétfő-péntek 9:00-16:00

Vásárlás előtt kérjük olvassa el áruházunk üzletszabályzatát és általános szerződési feltételeit.

Az áruház működése:

Böngészés:

Nem kell regisztrálnia önmagát vagy cégét ahhoz, hogy termékeinket megtekinthesse, és bővebb információt kaphasson róluk, illetve az árakról tájékozódhasson.

Az áruház felépítése többszintű:

 • Főkategória (pl. Képfüggesztő rendszer)
 • Alkategóriák (pl. Képfüggesztő rendszer/ Mini sín képfüggesztő rendszer/Fehér)
 • Termékek (pl. Mini sín képfüggesztő rendszer fehér sín 200 cm)
 • Érdemes gyakran benéznie áruházunkban, hiszen kedvező akciókkal, újdonságokkal várjuk. Amennyiben ekkor adja le rendelését, jelentős kedvezménnyel juthat hozzá egy-egy termékhez.

Regisztráció:

Érvényes rendelést, csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Ezt a regisztráció menüpontra kattintva teheti meg. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Itt hívnánk fel a figyelmét arra, hogy olyan telefonszámot célszerű megadnia, amelyen munkanapokon 9.00 -16.00 h között vissza tudjuk igazolni megrendelését.

Rendelés:

Minimális megrendelés összege bruttó 3 000,- Ft. Regisztrált felhasználóink a kosár gombra kattintva tehetik bele a kiválasztott terméket a rendelési listájukba. Amennyiben több terméket nem kíván rendelni, a rendelés feladásakor választhat szállítási és fizetési módot. Minden felhasználó, aki rendelést ad fel áruházunkon keresztül, elfogadja az üzletszabályzatot, melyet a rendelés feladásával, magára nézve kötelező érvényűnek tekint.

Előleg:

100.000 Forintot meghaladó és raktárkészleten nem található áruk megrendelésekor 50% előleg megfizetését kérjük, melyet az előlegszámla kiállítása után, pénztárunkban, készpénzben, vagy előlegszámla kiállítása után átutalással teljesíthet. Megrendelését csak az előleg beérkezése után tekintjük feldolgozhatónak. Az előleg beérkezését követően a megrendelést visszaigazoljuk.

Szállítási és fizetési módok:

A termékszámlát vagy a szállítólevelet a Galériamester Kft. állítja ki. Számla vagy szállítólevél hiányában sose vegyen át tőlünk érkező csomagot, cégünk minden kiszállított termék mellé termékszámlát állít ki!

Eladó adatai:
Név: Galériamester Kft.
Telephely: 2013 Pomáz, Ipartelep
Tel: +36 30 631 7811
E-mail: shop@galeriamester.hu
Pénzforgalmi jelzőszáma: 10103874-17643300-01003008
Adószáma: 13306595-2-13

A szállítási díj értéktől függetlenül csak bruttó 1 990 Ft. Utánvét esetén az utánvét díja bruttó 500 Ft. A várható átvételi időpont 1-2 munkanap, de minden egyes megrendelést telefonon visszaigazolunk és egyeztetünk Önnel a várható szállítási időre vonatkozóan.

Az átvételi időpontok raktáron lévő termékekre vonatkoznak. Amennyiben a rendelt termék nincs raktáron, a telefonos visszaigazoláskor kollégánk tájékoztatja a várható átvételi időpontról.

Megrendelése elküldésekor a következő szállítási és fizetési módok közül választhat:

- Személyes átvétel az ügyfélszolgálaton - fizetés készpénzzel:

Az ügyfélszolgálaton történő átvétel előzetes időpont-egyeztetés alapján történik, minden esetben a telefonos visszaigazolást követően.

Amennyiben ezt az átvételi módot választja, az áru átvételére a megrendelés visszaigazolását követő 1-2 munkanapon belül van lehetősége, ügyfélszolgálatunk minden esetben megadja telefonon az átvétel pontos időpontját.

Ügyfélszolgálat nyitva tartása: hétfő-péntek 9:00-16:00

- Futárszolgálat - fizetés utánvéttel:

A csomagot a Royal Sprint Futárszolgálat szállítja.

- Előre történő utalással

A Galériamester Kft. kiállítja a vásárlás összegéről szóló számlát, melyet kézbesít Önnek. Ezáltal a megrendelt terméket előre átutalással is tudja rendezni.

Szállítási költségek:

A szállítási díj értéktől függetlenül csak bruttó 1 990 Ft. Utánvét esetén az utánvét díja bruttó 500 Ft. A megrendelés visszaigazolását követő max. 5 munkanapon belül átvehető a csomag a futártól. Ügyfélszolgálatunk minden esetben leegyezteti Önnel az átvétel pontos időpontját!

Az általunk kiállított számlán a szállítási és utánvét költsége már szerepel. A számla ellenértékét a futárnak kell készpénzben kifizetnie. A Royal Sprint semmilyen egyéb költséget nem számít fel Önnek.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot!

Amennyiben bármely okból a rendelésével nem egyezik a kapott termék, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, az esetleges problémák elkerülése végett. Telefon: +36 30 631 7811 Galériamester Kft.

A futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között kézbesíti a csomagokat. Ha a futár nem találja a megremdelőt a megadott címen, értesítést hagy, és egyeztethetnek egy új időpontot. Kézbesíthetetlenség esetén a futárszolgálat a címzettel szemben jogi eljárást kezdeményezhet, a szállítási költség megtérítése címén, ezért kérjük, olyan címet adjon meg, ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot!

Elállás joga:

„A megrendelő a megrendelése webshopon történő feladásával és a megrendelés elfogadásáról szóló visszaigazolás megérkezésével létrejött szerződéstől a megrendelt termékek kézhezvételétől számított 14 napon belül elállhat. Telefonos megkeresések esetében az emailben kapott árajánlat írásos elfogadásával lép életbe a szerződés. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha az elállási nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Társaságunk köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. Az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a fogyasztó viseli, azonban a fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. Társaságunk azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megfizetését.
Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy az elállás nem gyakorolható a joggal való visszaélés tilalmába ütköző módon. Ennek megfelelően csak akkor gyakorolhatja jogszerűen elállási jogát, ha a megvásárolt termékeket hiánytalanul juttatja vissza az Galerimester Kft.-hez. A teljes vételárat csak valamennyi megrendelt és átvett termék hiánytalan visszaszolgáltatása esetén áll módunkban visszafizetni.
Elállási jogát nem gyakorolhatja továbbá akkor, ha a terméknek olyan hibája van, amely a nem rendeltetésszerű használatból, különösen a termék megrongálásából, a termékre káros használatból erednek.”

Kérjük rendelését csak az üzletszabályzat elolvasása, megértése után adja fel, mert a rendelésfeladással magára vonatkozóan kötelező érvényűnek kell tekintenie üzletszabályzatunkat. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg Vevőszolgálatunkat az shop@geleriamester.hu e-mail címen vagy a +36 30 631 7811-es telefonszámon hétfőtől-péntekig 8:00-16:00-ig.

Adatainak védelme:

A Galériamester Kft. ezúton tájékoztatja Önt, hogy adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja. A vásárló regisztrációjával hozzájárulását adja, hogy a Galériamester Kft marketing céljai érdekében, hírlevelek formájában a vásárlót elektronikus úton megkeresse. A Galériamester Kft. azért hozta létre adatvédelmi és titoktartási rendelkezését, hogy biztosítsa vásárlóit, valamint a web áruház látogatóit adataik biztonságos kezeléséről. Célunk az, hogy ügyfeleinket biztosítsuk arról, hogy az általuk megadott adatok nálunk teljes biztonságban vannak, azokat diszkréten kezeljük. Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a Galériamester Kft. alvállalkozójaként működik. Ebben az esetben az alvállalkozók a Galériamester Kft. által átadott személyes adatokat nem jogosultak semmilyen módon megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatai védelméről részletesebben az Üzletszabályzatban olvashat. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Javasoljuk az összes ügyfelünknek, hogy figyelmesen olvassák el ezt a rendelkezést.

Panaszával fordulhat:

Amennyiben a fogyasztóvédelmi jogok és jogszabályok betartásával bármilyen problémája van, az alábbi szervezetekhez fordulhat:
- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség: 1052 Budapest, Városház utca 7.
- Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőségek a megyeszékhelyeken
- Békéltető Testületek megyénként a megyei Kereskedelmi és Iparkamarák mellett
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület: 1068 Budapest, Városligeti fasor 44.
- Egyes településeken működő civil fogyasztóvédelmi szervezetek
- A települési önkormányzatok jegyzői.

 

Általános tudnivalók, feltételek

1. Általános tudnivalók, feltételek:

1.1. A Galériamester Kft. Internetes áruházában történő vásárlás kizárólag elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a www.galeriamester.hu webcímen. Telefonon, e-mailben leadott, illetőleg telefonon a Galériamester Kft.  által nem visszaigazolt rendeléseket nem áll módunkban elfogadni.

1.2. A Galériamester Kft. Internetes áruházában mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, elfogadja jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. A rendelés feladásával a vevő elfogadja az üzletszabályzatot.

2. Regisztráció:

2.1. Amennyiben a vásárló a Galériamester Kft. Internetes áruházában nincs regisztrálva, a vásárlást megelőzően pontos, a valóságnak megfelelő adatok megadásával értelemszerűen ki kell töltenie a regisztrációs űrlapot.

2.2. Bármelyik megrendelési lapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk, és a Galériamester Kft. semmilyen formában nem vállal felelősséget a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért.

3. Bemutatott termékek:

3.1. A vásárolt áruk jellemzőiről a konkrét árucikk információs oldaláról kaphat bővebb felvilágosítást.

3.2. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFA-t.

4. Garancia, szavatosság:

4.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípustól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő, vagy jótállás, és ennek időtartama az adott áru mellett van feltűntetve.

4.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

4.3. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

5. Rendelés, szállítás, fizetés:

5.1. A www.galeriamester.hu internetes áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja az üzletszabályzatot, magára nézve azt kötelező érvényűnek tartja, tisztában van a rendelés menetével.

5.2. A www.galeriamester.hu internetes áruházban történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalakon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a Galériamester Kft. felelősséget nem vállal.

5.3. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni, és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

5.4. A kiszállítást megelőzően a www.galeriamester.hu internetes áruház munkatársa telefonon egyezteti a vevővel a kiszállítás időpontját. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a telefonon megbeszélt - mindkét fél által elfogadott - időszakban a csomag átvételét biztosítsa.

5.5. Amennyiben a kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb 2 alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására a plussz szállítási költség felszámítása nélkül.

5.6. A vevő a csomag átvételekor köteles ellenőrizni, hogy a számlán szereplő tételek a valóságban megegyeznek a rendelt, és kiszállított termékekkel, ha ezzel kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, azonnal köteles felvenni ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, a hiba elhárítása érdekében.

5.7. A vevő a csomagot termékszámla hiányában nem veheti át, amennyiben hiányzik a csomagból, haladéktalanul fel kell vennie a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

5.8. A rendeléskor megjelölt fizetési módot a vevőnek kötelező érvényűnek kell tekinteni (rendelés visszaigazolása, elfogadása esetén). Fizetés történhet ügyfélszolgálatunkon, átutalással, vagy a szállítónak (futár) a csomag ellenőrzése után készpénzben.

6. A vásárlástól való elállás joga:

6.1. A vevő jogosult a megrendelést követően, de legkésőbb 48 órával a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. Ezt az igényét az ügyfélszolgálat telefonszámán és e-mailben egyaránt jeleznie kell. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselés nem terheli.

6.2. A www.galeriamester.hu internetes áruház kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

6.3. A www.galeriamester.hu internetes áruház követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

7. Felelősség korlátozása:

7.1. A www.galeriamester.hu internetes áruházában való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

7.2. A Galériamester Kft. semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

7.2.1. Az Interneten küldött és/vagy fogadott bármilyen adat.

7.2.2. Bármilyen működési hiba az Internetes hálózatban, ami megakadályozza a www.galeriamester.hu internetes áruház akadálytalan működését és a vásárlást.

7.2.3. Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.

7.2.4. Bármely levél - független attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett - de főleg bármilyen adat elvesztése.

7.2.5. Bármely szoftver nem megfelelő működése.

7.2.6. Bármilyen programhiba, abnormális esemény, vagy technikai hiba következményei.

7.3. A Galériamester Kft. nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, független attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a www.galeriamester.hu internetes áruházhoz való csatlakozás miatt következett be.

7.4. A résztvevő felelőssége felmérni, hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

7.5. Egyedül a vásárló felelős a www.galeriamester.hu internetes áruházban való kapcsolódásáért, és a www.galeriamester.hu internetes áruházban való vásárlásáért.

7.6. A Galériamester Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben vismaior esetén, vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

7.7. A Galériamester Kft. a www.galeriamester.hu internetes áruházban szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás a www.galeriamester.hu internetes áruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe, így az ez előtti megrendelésekre nem vonatkoznak.

7.8. A Galériamester Kft. szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit, és szabályait, és/vagy a www.galeriamester.hu internetes áruházat, bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és a Galériamester Kft. nem vonható felelősségre, ha így tesz.

7.9. Bármely módosítás abban az esetben lép életbe, amikor online megtalálható a www.galeriamester.hu internetes áruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

7.10. A Galériamester Kft. szabadon beperelhet bármely személyt, aki jogsértést követ el, vagy annak elkövetésével próbálkozik a www.galeriamester.hu internetes áruházban.

7.11. A Galériamester Kft. nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt jogsértés miatt.

7.12. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a www.galeriamester.hu internetes áruházban a Galériamester Kft. szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását, és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

8. Személyes adatok:

8.1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni, vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt.

8.2. A Galériamester Kft. Internetes áruház vásárlóinak adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadja. Az alvállalkozók a Galériamester Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

9. A www.galeriamester.hu szellemi alkotásokhoz fűződő és iparjogvédelmi jogai:

Valamennyi, a www.galeriamester.hu által nyújtott termék, szolgáltatás keretében a honlapon közzétett tartalom, a weboldal domain neve, a www.galeriamester.hu logója, a honlapon alkalmazott szerkesztési elv, eljárás, módszer, a honlap külső arculata és megjelenése, a www.galeriamester.hu által közzétett valamennyi írásos-, képi-, animációs- vagy hanganyag, valamint védjegy és más iparjogvédelmi oltalom alá eső szellemi alkotás az alkotó szellemi tulajdonát képezi, azok felhasználása kizárólag az alkotót illeti. Az előbbi tartalmak az alkotó által nyújtott szolgáltatás igénybe vételéhez elengedhetetlenül szükséges módon és mértékben történő használatán –az olvasáson, a képernyőn történő megjelenítésen, a használattal együtt járó és szükséges ideiglenes többszörözésen és a személyes, nem kereskedelmi célú tároláson és papír alapú vagy azzal egyenértékű megjelenítésen – túlmenően, vagy a szellemi tulajdonjog jogosultjának előzetes, írásbeli hozzájárulása hiányában semmilyen módon és formában, semmilyen mértékben nem használhatók fel.


Segítség

 • A web áruház működése:

  Böngészés:

  Önnek nem kell regisztrálnia magát/cégét ahhoz, hogy termékeinket megtekinthesse, bővebb információt kaphasson róluk, illetve, hogy az árakról tájékozódhasson.

  Az áruház felépítése többszintű:

  • Főkategória (pl. Képfüggesztő rendszer)
  • Alkategóriák (pl. Képfüggesztő rendszer/ Mini sín képfüggesztő rendszer/Fehér)
  • Termékek (pl. Mini sín képfüggesztő rendszer fehér sín 200 cm)
  • Érdemes gyakran benéznie áruházunkban, hiszen kedvező akciókkal, újdonságokkal várjuk. Amennyiben ekkor adja le rendelését, jelentős kedvezménnyel juthat hozzá egy-egy termékhez.

  Keresés:

  Lehetősége van akár szótöredék alapján is keresni oldalunkon, ha nem találja a terméket. A keresés menüpont találatot jelez, ha az adott szó, vagy szótöredék előfordul a termék nevében, leírásában, vagy cikkszámában.

  Bejelentkezés:

  Megrendelést csak regisztrált felhasználók a bejelentkezést követően adhatnak le. A regisztrációval kapcsolatos részletes információt a Regisztráció menüpontban olvashat.

  Regisztráció:

  Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. A regisztrációt bármikor egyszerűen végrehajthatja. A regisztrációkor megadott adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A regisztrációt a menüpontra kattintva teheti meg. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. Itt hívnánk fel a figyelmét arra, hogy olyan telefonszámot adjon meg, amelyen munkanapokon 8-16h között vissza tudjuk igazolni megrendelését.

  Rendelés:

  A web áruházban a minimális megrendelés összege bruttó 3 000,- Ft. Regisztrált felhasználóink a kosár gombra kattintva tehetik bele a kiválasztott terméket/termékeket a rendelési listájukba. Amennyiben több terméket nem kíván rendelni, a rendelés feladásakor tovább léphet a szállítási és fizetési feltételekhez. Minden felhasználó, aki rendelést ad fel áruházunkon keresztül, elfogadja az üzletszabályzatot és az általános szerződési feltételeket, melyet a rendelés feladásával kötelező érvényűnek tekint magára nézve.

  A kosár tartalma:

  Megrendelni csak azon termékeket tudja, melyeket a kosarába tesz. A kosár tartalma bármikor módosítható, a benne lévő termékek törölhetők. Itt láthatja megrendelésének részleteit és értékét.
  Egy terméket így tud kiválasztani: beírja a megrendelni kívánt termék mennyiségét és rákattint a mennyiség mellett lévő KOSÁRBA RAK gombra. Természetesen több terméknél is rákattinthat a gombra, a kiválasztott termékek az Ön virtuális kosarában gyűlnek. A fejlécben található KOSARAM gombra kattintva bármikor megtekintheti, hogy eddig mit rakott a kosarába, és ezek a termékek mennyibe kerülnek. A KOSÁR ÜRÍTÉSE gombra való kattintással az összes terméket törölheti, amit addig bele helyezett. A törölni kívánt terméket a sor végén lévő ELTÁVOLÍT ikonnal veheti ki a kosárból. Bármikor, a KOSARAMBÓL az ELEM ELTÁVOLÍTÁSÁVAL ( X ) törölheti a kívánt terméket. A program természetesen ekkor újraszámolja a tételeket és a fizetendő végösszeget is. A termékek melletti négyzetben tudja meghatározni, hogy az adott termékből hány darabot kíván megvásárolni. Az összeg újraszámolásához kattintson a BEVÁSÁRLÓKOSÁR FRISSÍTÉSE, PÉNZTÁR gombra.

  Megrendelés:

  Raktáron lévő termékeknél 1-2 munkanap. Rendelhető termékek esetén a szállítási határidő jóval hosszabb, és minimális rendelési összeg bruttó 50 000 Ft.

  Ellenőrzés:

  Kérjük, mielőtt elküldi a megrendelését, ellenőrizze azt még egyszer. Ezek pontatlanságáért felelőséget nem vállal a Galériamester Kft. A KOSARAM menüpontra kattintva visszatérhet a kiválasztott termékekhez és módosíthatja megrendelését. Ha mindent megfelelőnek talált, a TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombra kattintva érvényesítheti megrendelését, amelyről hamarosan visszaigazolást kap e-mailben. A megrendelhető áruk jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg. A termékleírásokat a gyártók bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni. Az árucikkek mellett található fotók saját szellemi termékek, de minden esetben egyedi jellegűek, az árucikkek csomagolása, megjelenése ettől eltérhet. A termékek mellett feltüntetett ár az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót is tartalmazza. A megrendelés a visszaigazolás követően lép érvénybe!

  Nagy tételben vásárlás:

  Amennyiben nagy tételben van szükség valamely termékünkre, speciális ajánlatért hívja Pomázi ügyfélszolgálatunkat a +36 30 631 7811-es telefonszámon hétfőtől-péntekig 8:00-16:00-ig, vagy írjon a shop@galeriamester.hu e-mail címre.

  Viszonteladóknak:

  Amennyiben cége viszonteladói partnerünk szeretne lenni, van rá lehetőség. További információkért és a felételekért érdeklődjön kollégánknál a +36 30 631 7811-s telefonszámon vagy a shop@galeriamester.hu e-mail címen. Ha viszonteladó partnerünkként szeretne vásárolni a web áruházban megtalálható termékeink közül, jelezze regisztrációjánál, és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Engedélyezése legkésőbb a regisztrációt követő 3. munkanapon belül megtörténik.